College Hostels oldalak
College Hostels Kossuth Lajos KollégiumokAuguszta HostelWest Hostels

Szolgáltatások

A Campus Hotelben sokszínű szolgáltatásokkal állunk vendégeink rendelkezésére. Az aktív pihenést a sportpályák, a tornaterem és a bowling pályák biztosítják, emellett étterem, kávézó és a bowling bár is várja vendégeinket.

!NFO

A szolgáltatások egy részét
a helyszínen közzétett árlista alapján lehet igénybe venni.

Szolgáltatásaink:

 • Étterem: A hotel „A” épületében működik a Campus Étterem. A 700 adagos főzőkonyhával rendelkező, 200 férőhelyes önkiszolgáló étterem a napi étkezésen túl kiválóan alkalmas rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítására.
 • Olasz étterem, kávézó: Az „A” épületben található Olasz étteremben a hotel vendégei kellemes környezetben egy igazi olasz specialitás egy finom kávé vagy ital mellett pihenhetik ki a stresszes hétköznapok vagy az egész napos városnézés fáradalmait. A kávézó remek helyszíne lehet kisebb fogadásoknak, tárgyalásoknak is.
 • Bowling bár: Szintén az „A” épületben üzemel a bowling bár, ahol hat bowling pálya és finom italok várják a vendégeket. A bár méretének és kialakításának köszönhetően partik megrendezésére is tökéletes.
 • Könyvtár: 2015 elején nyitottuk meg 1000 kötetes könyvtárunkat a „B” épületben. Itt bárki kedvére olvasgathat, válogathat a könyvek közül a nap 24 órájában. A kulcsot a „B” épület recepcióján kell kérni.
 • Rendezvényterem: A Campus Hotel „B” épületében kialakított 100 m2-es rendezvényterem kisebb összejövetelek, megbeszélések szervezésére alkalmas.
 • Sportpályák: A Campus Hotel „B” épülete mellett egy-egy aszfaltburkolatú, villanyfényes megvilágítással rendelkező kézi- és kosárlabdapálya található, amelyeket vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe. Sportszerek az „A” épület recepcióján kölcsönözhetők.
 • Mosoda: A Campus Hotel „B” épületében modern mosoda áll a vendégek rendelkezésére 4 mosó- és 3 szárítógéppel. A mosógép használatáért 780 Ft-ot, a szárításért 720 Ft-ot kell fizetni alkalmanként.
 • Széf: A központi széf az "A" épületben található. Bérleti díja havonta 3.500 Ft.
 • Játszószoba: A Campus Hotel "B" épületének földszintjén található játszószoba kreatív és társasjátékokkal várja legkisebb vendégeinket. A szoba kulcsa az "A" recepción felvehető.
 • Parkolás: A Campus Hotel saját parkolóhelyekkel rendelkezik, amelyeket szállóvendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe. A zárt kerékpártárolót ugyancsak díjtalanul használhatják a hotel vendégei
 • A Campus Hotel mindkét épülete akadálymentes.

Elérhetőségek

Útvonal tervezése: 4028 Debrecen, Kassai út 26. Hívjon minket: + 36 (52) 529-100
© 2020 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég: Campus Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...