Regisztráció / Belépés diákoknak class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letoh!pont!supmac">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!letoh!pont!supmac4028 Debrecen, Kassai út 26.
Főoldal Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Campus Hotel Zrt. vezetése elkötelezte magát az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése és fejlesztése mellett.
 
Ügyfeleink megelégedettségének növelését, valamint az elvárt üzleti eredmény elérését rendszerszemléletű, tanúsított irányítási rendszerek alkalmazásával valósítjuk meg.
 
Vevőink eléréséhez, kapacitásunk minél teljesebb kihasználásához elengedhetetlen a világ változásaira érzékenyen reagáló, aktív értékesítési és marketingmunka.
 
Tevékenységünk középpontjában egy olyan gondolkodásmód megvalósítása áll, melynek célja a vevők, (DE, illetve a hallgatók és a szállóvendégek) igényeinek folyamatos feltárása, rugalmas és minél teljesebb kielégítése, valamint megelégedettségük állandó fokozása. A szervezet, a vevői követelmények megértése, valamint a folyamatok fejlesztése érdekében a kockázatalapú gondolkodást tevékenységünk részévé tette a folyamatok tervezése és működtetése során.
 
A megvalósításhoz elhivatott, a minőségi szolgáltatásra érzékeny, a korszerű ismereteket alkalmazni képes, csapatmunkára alkalmas, világnyelveket ismerő, kezdeményező, a dolgozók munkáját eredményesen integráló és irányító vezetőket, valamint szakembereket alkalmazunk, illetve ismereteiket folyamatosan ilyen irányban fejlesztjük tovább.
 
Szolgáltatásunk színvonalát meghatározza az emberi erőforrás teljesítménye mellett az infrastruktúra állapota. Mindannyiunk számára alapvető érdek, hogy azt minél hosszabb távon meg tudjuk őrizni, sőt lehetőségeink szerint tudjuk fejleszteni.
Ezért a munkatársainktól és az alvállalkozóinktól is elvárjuk az elkötelezettséget a magas színtű szolgáltatás megteremtésére.
 
Kedvelt diákotthon szeretnénk maradni, ennél fogva a szolgáltatások folyamatos bővítésével vonzó, a diákok számára nélkülözhetetlen „Otthonná” kívánunk válni.
 
Ezen feltételek kielégítése a Campus Hotel Zrt. hírnevét erősíti és hozzájárul kitűzött céljainak eléréséhez.
 
 
Debrecen, 2016.04.15.
Gönczi Zsuzsanna
     vezérigazgató
© 2021 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  Campus Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu