College Hostels websites
College Hostels Kossuth Lajos KollégiumokAuguszta HostelWest Hostels

Covid kézikönyv

Vendégeink figyelmébe ajánljuk:

Cégünk mindig is prioritásai közé sorolta a nyugodt, biztonságos környezet nyújtását, ezért különösen fontos számunkra, hogy biztosítsuk Vendégeink és munkatársaink jóllétét és jó közérzetét. Az elmúlt időszakban, a világon kialakult helyzetben, ez most még fontosabbá vált. Emiatt elkészítettünk egy olyan intézkedési tervet, amely ezen céljaink megvalósítását az aktuális körülmények között még jobban lehetővé teszi.

  • A legelső és legfontosabb teendőnknek tekintettük, hogy munkatársaink számára átfogó képzést és kockázatelemzési tréninget tartsunk. Így ők tisztában vannak a vírus lehetséges terjedésével, a tünetek észlelésekor a legfontosabb teendőkkel, és a fokozott higiéniás szabályokkal.
  • Épületünkben több helyen kihelyeztünk virucid kézfertőtlenítő szereket, mind Vendégeink, mind munkavállalóink számára elérhető helyeken.
  • A Vendéggel érintkező munkatársaink számára maszkot és kesztyűt biztosítottunk.
  • A közösségi terek gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése naponta minimum három alkalommal megtörténik. Ugyanez igaz a háttérben a munkavállalók által használt tereknél is.
  • A vendégszobák tisztaságára is különös figyelmet fordítunk. Szobaasszonyaink szintén megfelelő felvilágosítást kaptak a vírus elleni védekezésről, illetve a megfelelő fertőtlenítési módszerek és fertőtlenítőszerek használatáról.
  • A Hostel egész területén speciális, hiteles tanúsításokkal rendelkező vírusölő fertőtlenítő szereket használunk, melyek biztonságosak az emberek és a felületek számára is.
  • A recepción és az előtérben biztosítottuk a 1,5 m-es távolság betartásának lehetőségét.
  • A recepciós pultra plexi fal került felszerelésre, amely még jobban lecsökkenti az érintkezési felületet a Vendégeink és a munkatársaink között.
  • Mivel fokozottan ügyelünk a létesítmény tisztaságára, így elegendő számban és mennyiségben rendelkezésre áll vírusölő hatású kézfertőtlenítőszer, valamint szintén virucid hatású felület-fertőtlenítőszerek és takarítószerek.
  • Kontaktmentes check in lehetőséget is biztosítunk. Amennyiben a Vendég a szállás foglalásakor megadja email címét, az érkezés előtti napon virtuálisan megkapja a bejelentő lapunkat.


Vezető munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a higiéniai előírások maximális betartását.
A fenti információk visszavonásig érvényesek, a hatékonyság érdekében pedig folyamatosan frissítjük őket.

Contact Us

Get directions: 4028 Debrecen, Kassai út 26. Call us: + 36 (52) 529-100
© 2020 All rights reserved! Üzemeltető cég: Campus Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
x x x x x x x x x x x x x x x x x